SANKAREIDEN HAKU KÄYNNISSÄ

0
0
0
0
päivää
0
0
tuntia
0
0
minuuttia
0
0
sekuntia

Kenelle sinä antaisit Nosto-kympin, 10 000 €?

Olemme eläneet haastavia aikoja ja koettaneet pärjätä itseksemme. Joukossamme on kuitenkin ihmisiä ja yhteisöjä, jotka ovat omalla toiminnallaan auttaneet muita omaa etuaan tavoittelematta, omaa häntäänsä nostamatta. Tunnetko sinä hänet, tiedätkö jonkun, johon kuvaus sopii?

Ilmoita ehdokkaasta alta löytyvällä lomakkeella.

Auta meitä löytämään poikkeusajan todelliset sankarit

Kerro meille, kuka on omalla toiminnallaan auttanut muita näinä poikkeuksellisina ja haastavina yksinolon, taloushuolien ja epävarmuuden aikoina. Keräämme eniten ehdotuksia saaneet ja heidän hankkeensa sivullemme ja annamme yleisön päättää, kuka heistä ansaitsee 10 000 euron toiminta-avustuksen.

Ilmoita ehdokkaasi 16.5.2021 mennessä

Oman ehdokkaasi pääset ilmoittamaan alla olevalla lomakkeella. Muista kertoa ja perustella mitä ehdokkaasi on tehnyt ja miksi juuri hän ansaitsisi Nosto-kympin.

Kaikkien ehdottaneiden kesken arvomme 5 x 150 € arvoisia lahjakortteja S-ryhmän myymälöihin!

Nosto-käteisautomaatista myös
10 euron seteleitä

Nostoista teet käteisnostot turvallisesti ja ilman ylimääräisiä kuluja. Automaateistamme saat 50, 20 ja 10 euron seteleitä. Nostoja on jo yli 550 kpl, ympäri Suomen. Löydät meidät muun muassa kauppakeskuksista sekä kauppojen ja huoltoasemien yhteydestä.

Käteisautomaatit ovat liiketoimintaamme, mutta haluamme myös varmistaa kaikille suomalaisille mahdollisuuden saada ja käyttää käteistä sekä taata yhdenmukaiset oikeudet olla osana toimivaa yhteiskuntaa.

1. Vaihe – Sankareiden haku

2. Vaihe – Finalistien valinta

3. Vaihe – Yleisöäänestys

4. Vaihe – Voittajan julkistus

1. Ehdokas

Täytä tähän ehdokkaasi tiedot ja perustelu.

2. Ilmoittaja

Täytä tähän omat tietosi.

Tunnetko ehdokkaan? *
Arvonta
Kampanjan säännöt *