1. Kilpailun tarkoitus

Nosto järjestää yleisöäänestyksen, jonka tavoitteena on tuoda esiin poikkeusolojen sankareita: yksityishenkilöitä, yhteisöjä tai yhdistyksiä, jotka ovat auttaneet muita ihmisiä omaa etua tavoittelematta hankalissa oloissa. Yleisön antamien vihjeiden sekä perustelujen perusteella kilpailujärjestäjän valitsema raati valitsee ehdokkaiden joukosta viisi finalistia. Eniten yleisöääniä saanut finalisti saa 10 000 euroa käytettäväksi valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen: oman hyväntekeväisyystoiminnan jatkamiseen tai kehittämiseen tai muuhun voittavan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

2. Kilpailun järjestäjä:

Nosto-automaatteja ylläpitävä Nokas CMS Oy, Karhumäentie 3, 01530 Vantaa.

3. Kilpailun alkamis- ja päättymispäivä:

Kilpailu alkaa 7.5.2021 ja päättyy 21.6.2021.

4. Kilpailuun osallistuminen:

Kuka tahansa henkilö voi ilmoittaa Noston kampanjasivulla olevalla lomakkeella (www.poikkeusajansankarit.fi) omasta mielestään ansioituneen henkilön tai yhteisön kilpailuun. Kilpailun järjestäjä ottaa yhteyttä raadin valitsemiin henkilöihin, yhteisöihin ja yhdistyksiin ja pyytää lupaa osallistumiseen sekä osallistumisen julkaisemiseen kampanjaan liittyvissä yhteyksissä sosiaalisessa mediassa, tiedotteissa ja Noston omissa kanavissa.

Kilpailuun ilmoitettujen henkilöiden, yhteisöjen tai yhdistysten joukosta kilpailun raati valitsee viisi finalistia, joiden joukosta voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Jokainen kilpailuun ehdokkaan asettanut tai ehdokasta äänestänyt voi halutessaan osallistua viiden S-ryhmän 150 euron arvoisen lahjakortin arvontaan.

5. Voittajan valitseminen:

Kilpailujärjestäjän valitsema raati valikoi ehdokkaiden joukosta viisi henkilöä, yhteisöä tai yhdistystä, jotka ovat esimerkillisesti auttaneet muita ihmisiä poikkeusoloissa.

Raadin jäsenet ovat:

  • Risto Lepo, maajohtaja, Nokas CMS Oy
  • Jani Virtanen, johtaja, Hopper Advisors Oy
  • Hannu-Pekka ”HP” Parviainen, Duudsonit, Talent Suomi

Voittaja valitaan yleisöäänestyksessä, joka käydään Noston kampanjasivulla (www.poikkeusajansankarit.fi) 4.–15.6. 2021 välisenä aikana. Eniten yleisöääniä saanut ehdokas, henkilö tai yhteisö, voittaa 10 000 euroa käytettäväksi hyväntekeväisyyteen yllä kerrotulla tavalla.

6. Voittajille ilmoittaminen:

Kilpailun voittaja julistetaan 16.6. ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ehdokkaita asettaneiden ja/tai äänestäneiden kesken arvotaan viisi S-ryhmän 150 euron arvoista lahjakorttia 16.6. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa arvonnan suorittamisesta, voitto arvotaan uudelleen.

Nokas CMS Oy maksaa arpajaisveron.

7. Palkinnot

Yleisöäänestyksen voittaja saa 10 000 euron arvoisen Nosto-kympin sijoitettavaksi valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen:  oman hyväntekeväisyystoiminnan jatkamiseen tai kehittämiseen tai muuhun voittavan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Ehdokkaita ilmoittaneiden tai yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvotaan viisi 150 euron arvoista lahjakorttia S-ryhmän liikkeisiin.

8. Arvonnan järjestäjän vastuu

Nokas CMS Oy rajoittaa vastuunsa
kilpailun palkintona olevaan määrään.

7. Arvonnan julkisuus

Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista yleisöäänestyksen finaaliin valittujen nimi ja tarina sekä kilpailun voittaja kilpailuun liittyvässä asiayhteydessä Noston omissa kanavissa, kuten verkkosivulla www.nostoautomaatti.fi, sosiaalisessa mediassa sekä tiedotteissa.

9. Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään Tietosuojalain säännösten mukaisesti. Tietosuojaseloste on luettavissa täältä.